A kamerás vizsgálat fontos a csatornahálózatok karbantartásában és problémák megelőzésében. Ez az eljárás bekötő vezetékek helyének meghatározását és csőtörések gyors lokalizálását teszi lehetővé, hatékonyabbá és költséghatékonyabbá téve a karbantartást.

A bekötővezeték helyének megállapítására alkalmazott kamerás vizsgálat során egy speciális kamera, általában egy négykerekű, az utcai aknából a telek előtti csatornagerincen halad. Ha a bekötés nem ejtővel történik, száloptikás kamera kerül bevezetésre a bekötővezetékbe egészen a telekig. Ez a módszer pontosan meghatározza az utcai aknától való távolságot és a bekötővezeték hosszát, minimalizálva a felesleges földmunkát és optimalizálva a munkafolyamatokat.

Amennyiben csőtörés vagy gyökérbenövés gyanúja merül fel, a kamerás vizsgálat gyorsan és hatékonyan meghatározza a probléma helyét és kiterjedését. Az udvari vagy telekhatári tisztító aknából vezetik be a száloptikás kamerát, amely lehetővé teszi a probléma szemrevételezését és pontos helyének megállapítását. Ezáltal időben elvégezhetők a szükséges javítások, minimalizálva a károk kiterjedését és a felmerülő költségeket.

Ha problémákkal küzd csatornahálózatában, kérjen segítséget tőlünk! Kamerás vizsgálati szolgáltatásainkkal gyorsan és pontosan azonosítjuk a problémákat, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és pénzt fordítania a hibák kijavítására.